Cadeți (m): S-au stabilit cele patru grupe semifinale

cadeti cth mihai campulung
cadeti cth mihai campulung
CTF Mihai I si Campulung Muscel vor fi din nou adversare

La sediul Federației Române de Volei s-au stabilit, ieri, grupele semifinale din cadrul campionatului național de cadeți.

Iată în continuare grupele semifinale ale campionatului de cadeți. Partidele vor avea loc în perioada 15-17 aprilie, organizatoare fiind prima echipă din fiecare serie. Primele două echipe din fiecare grupă se califică la turneul final, care va avea loc în luna mai.

Seria I (Buzău)

CSS Buzău

Dinamo

CSS Tulcea

CSS Râmnicu Sărat

 

Seria a II-a (București)

CTF Mihai I

Nicu Gane Fălticeni

CNMB Râmnicu Vâlcea

CSS Dinicu Golescu Câmpulung

 

Seria a III-a (Dej)

CSS LAPI Dej

CNNT Craiova

ACS Simleul Silvaniei

CSS Bega Timișoara

 

Seria a IV-a (Baia Mare)

CSS 2 Baia Mare

CSS Blaj

LPS Bihorul Oradea

LPS Suceava

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns