Cadeți: Marți începe, la București, turneul final. Iată componența grupelor și programul meciurilor

tudor constantinescu ridicator setter volei ctf mihai I

De marți și până sâmbătă, la București, în sala de sport a școlii nr 162, au loc meciurile turneului final de volei pentru cadeți. Iată programul complet al grupelor.
Componența grupelor a fost stabilită în urma poziționării în clasamentele seriilor semifinale. În Seria I vor juca învingătoarele seriilor A și C, și ocupantele lorilor 2 în seriile B și D. În Seria a II-a se vor afla celelalte echipe.

După disputarea meciurilor din grupe, se va juca ”în cruce” în semifinale, locul 1 din Seria I cu locul 1 din Seria a II-a. La fel se vor petrece lucrurile și în turneul 5-8.

Deținătoarea titlului este LAPI Dej. Argintul a fost cucerit anul trecut de CTF Mihai I și bronzul de CNNT Craiova.Cadeți: Programul grupelor turneului final

Seria I

Marți, 15 mai

16.00 CTF Mihai I – Dinamo

18.00 LPS Suceava – CSS Botoșani

Miercuri, 16 mai

16.00 LPS Suceava – CTF Mihai I

18.00 CSS Botoșani – Dinamo

Joi, 17 mai

16.00 CTF Mihai I – CSS Botoșani

18.00 Dinamo – LPS Suceava

Seria a II-a

Marți, 15 mai

11.00 LAPI Dej – CSS Tulcea

13.00 CNNT Craiova – Nicu Gane Fălticeni

Miercuri, 16 mai

11.00 CSS Tulcea – Nicu Gane Fălticeni

13.00 LAPI Dej – CNNT Craiova

Joi, 17 mai

11.00 CNNT Craiova – CSS Tulcea

13.00 Nicu Gane Fălticeni – LAPI DejAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns