Cadeți: S-a stabilit gazda turneului final. Iată și componența grupelor

tudor constantinescu cadeti CTF Mihai I

A fost stabilită gazda turneului final de volei pentru cadeți. La cadete nu s-a stabilit localitatea care va gîzdhi partidele.
Anul acesta, turneul final de volei pentru cadeți va avea loc în București, în organizarea clubului CTF Mihai I. Competiția va avea loc în perioada 15-19 mai.

Componența grupelor este cea stabilită în urma poziționării în clasamentele seriilor semifinale. În Seria I vor juca învingătoarele seriilor A și C, și ocupantele lorilor 2 în seriile B și D. În Seria a II-a se vor afla celelalte echipe.

După disputarea meciurilor din grupe, se va juca ”în cruce” în semifinale, locul 1 din Seria I cu locul 1 din Seria a II-a. La fel se vor petrece lucrurile și în turneul 5-8.

Deținătoarea titlului este LAPI Dej. Argintul a fost cucerit anul trecut de CTF Mihai I și bronzul de CNNT Craiova.Cadeți: Componența grupelor turneului final

Seria I

CSS Botoșani

Dinamo

CTF Mihai I

LPS Suceava

Seria a II-a

CSS Tulcea

CNNT Craiova

Nicu Gane Fălticeni

LAPI Dej

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns