Cadeţi: Vineri încep meciurile din turneele semifinale

ctf mihai dinamo volei cadeti
ctf mihai dinamo volei cadeti
CTF Mihai I si Dinamo vor juca de azi in turneele semifinale de cadeti

A venit şi rândul echipelor de cadeţi să-şi stabilească finalistele. De vineri şi până duminică se vor disputa turneele semifinale ale acestei categorii de vârstă.

La Buzău, Bucureşti, Dej şi Baia Mare vor începe vineri turneele semifinale ale campionatului naţional de cadeţi la volei. Sistemul de desfăşurare este simplu: fiecare va juca cu fiecare, primele două clasate din fiecare grupă calificându-se la turneul final care va avea loc în luna mai.

Iată în continuare grupele. Evident, vă voi ruga pe cei care ştiţi rezultate să mi le transmiteţi şi mie pe mail – contact@doartenis.ro, pe Facebook sau pe Watsapp la numărul 0730660361.

Seria I (Buzău)

CSS Buzău

Dinamo

CSS Tulcea

CSS Râmnicu Sărat

 

Seria a II-a (București)

CTF Mihai I

Nicu Gane Fălticeni

CNMB Râmnicu Vâlcea

CSS Dinicu Golescu Câmpulung

 

Seria a III-a (Dej)

CSS LAPI Dej

CNNT Craiova

ACS Simleul Silvaniei

CSS Bega Timișoara

 

Seria a IV-a (Baia Mare)

CSS 2 Baia Mare

CSS Blaj

LPS Bihorul Oradea

LPS Suceava

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns