Calendarul competițiilor de volei pe plajă din 2019 în România

volei pe plaja Mamaia plaja Dandana

A fost anunțat calendarul competițiilor interne de volei pe plajă din sezonul 2019.
Chiar dacă e încă iarnă, anul acesta responsabilii cu voleiul pe plajă din România au stabilit programul pentru la vară, lucru pentru care trebuie felicitați. Ei au anunțat din timp calendarul competițional pentru toate categoriile de vârstă, astfel ca fiecare să poată să-și facă planurile în funcție de preferințe și, desigur, posibilități materiale.

Vor fi organizate competiții pentru speranțe, cadeți, juniori și seniori, după cum au anunțat organizatorii pe site-ul oficial al voleiului de plajă din România. Tot acolo vor fi comunicate și informațiile de interes pentru cei care vor să participe.

Speranțele deschid seria Campionatelor Naționale de volei pe plajă în 2019

Conologic, primii vor intra în luptă speranțele. Jucătorii și jucătoarele care se încadreză la această categorie de vârstă vor avea campionatul național la Divertiland, în perioada 24-30 iunie. Este singura competiție oficială rezervată lor.Cadeții au etape zonale și finala Campionatului Național de volei pe plajă în 2019

Cadeții și cadetele vor avea campionatul național în perioada 19-22 august, pe plaja Dandana, din Mamaia. Interesant este că anul acesta se organizează și faze zonale, de calificare la Naționale, acolo unde vor ajunge câte 16 perechi la masculin și tot atâtea la feminin. Astfel, fazele zonale sunt programate la Divertiland (2-3 iulie), Arad (10-11 iulie) și Mamaia (23-24 iulie). Condițiile de calificare vor fi comunicate în apropierea competițiilor, cu siguranță.

Juniorii au doar Campionat Național la volei pe plajă în 2019

La juniori, avem turneul final în perioada 23-25 august, tot pe plaja Dandana din Mamaia. Aici nu există faze zonale, ci direct finala Campionatului Național. Este foarte adevărat că juniorii pot juca oricând la competițiile seniorilor și mulți o fac, așa că e de înțeles de ce nu se organizează concursuri locale la acest nivel de vârstă.Seniorii au circuit de 6 etape plus finală de Campionat Național de volei pe plajă în 2019

Seniorii au mai multe turnee până la Campionatul Național. Astfel, sezonul va avea șase etape, pe lângă finala Naționalelor și se deschide la Divertiland, în perioada 4-7 iulie, cu București Open. E continuat, în 12-14 iulie, cu Fan Tour, care are loc la Arad. Și anul acesta Electric Castle va avea turneu de volei pe plajă, așa că doritorii pot juca în perioada 19-21 iulie, la Bontida- Cluj.

Apoi, circuitul se mută la mare, cu trei turnee la Mamaia. Ele sunt programate în trei weekend-uri consecutive: 25-28 iulie, 1-4 august și 7-11 august.

Finala Campionatului Național, la care vor participa 12 echipe (10 calificate și două care vor primi invitații), va avea loc în intervalul 12-18 august. Gazdă va fi tot plaja Dandana.

Cupa României la volei pe plajă 2019, o competiție în premieră

Sezonul de volei pe plajă pentru seniori se va încheia cu întrecerile Cupei României, care vor avea loc în perioada 19-22 august, pe plaja Dandana. Va avea loc în sistem Open, deci se poate înscrie oricine. Eu nu mai țin minte să se fi organizat această competiție până acum, așa că vom asista la prima ediție. Dacă greșesc, vă rog să mă corectați pentru a face modificările de rigoare.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns