Calificări Campionat European U18 (f): Adelina Ungureanu, Alexia Căruțașu și Andra Artin, cele mai eficiente românce

romania portugalia cadete volei meci
romania portugalia cadete volei meci
Nationala de cadete a Romaniei a castigat meciul cu Portugalia

Victoria clară a naționalei de volei cadete a României în fața Portugaliei (scor 3-0) a evidențiat aceleași jucătoare care s-au remarcat și contra Rusiei.

Chiar dacă victoria este a întregii echipe, pentru că fără efortul fiecărei jucătoare, la fiecare minge, succesul nu se poate obține, trebuie remarcată eficacitatea unora dintre jucătoare. Conform statisticii oficiale a meciului, Adelina Ungureanu a fost cea mai eficientă jucătoare a echipei noastre. Ea a reușit 16 puncte. A fost urmată de Alexia Căruțașu, cu 12 puncte, și de Andra Artin, cu 8.

Mai jos puteți vedea întreaga statistică a jucătoarelor echipei României. Veți remarca, desigur, singurul capitol la care jucătoarele noastre au fost deficitare: cel al blocajului, acolo unde singurul punct reușit prin acest procedeu a fot reușit de Alexia Căruțașu.
statistica romania jucatoare portugalia meci
Statistica jucatoarelor Romaniei dupa meciul cuPortugalia

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns