Calificări Campionat European U18 (f): Alexia Căruțașu, Adelina Ungureanu și Andra Artin, cele mai eficiente românce

alexia carutasu nationala cadete volei
alexia carutasu nationala cadete volei
Alexia Carutașu (nr. 14) a fost cea mai buna in meciul cu Rusia

Naționala de volei cadete a României a fost învinsă de Rusia cu scorul de 3-2 în primul meci din cadrul grupei E, de calificare la Campionatul European.

Cea mai eficientă jucătoare a echipei noastre s-a dovedit a fi mezina formației, Alexia Căruțașu, care și-a trecut în cont 23 de puncte. A fost urmată de Adelina Ungureanu, cu 19, și de Andra Artin, cu 14.
AICI vedeți statistica tuturor jucătoarelor noastre în meciul contra Rusiei.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns