Calificări Campionat European U19 (m): Ovidiu Darlaczi, Vlad Curuia și Florian Bartha, cei mai eficienți români în victoria cu Belgia

ovidiu darlaczi romania volei
ovidiu darlaczi romania volei
Ovidiu Darlaczi la serviciu (foto: anawedding.ro)

Naționala de volei cadeți a României a obținut, la Ploiești, o victorie mare în fața Belgiei, în prima etapă a grupei E, de calificare la Campionatul European.

Cel mai eficient român în victoria cu 3-2 obținută de tricolori în fața Belgiei a fost căpitanul naționalei noastre, Ovidiu Darlaczi. Acesta a reușit 21 de puncte, fiind urmat de Vlad Curuia și Florian Bartha, ambii cu câte 16 puncte.

În atac, cel mai eficient a fost tot Ovidiu Darlaczi, cu 18 puncte. A fost urmat de Vlad Curuia (14) și Florian Bartha (11).
La preluare, tot Ovidiu a fost cel mai bun, cu 37% preluări perfecte. A fost urmat de Raul Teglaș (36%) și de Vlad Curuia (34%).

La blocaj, Florian Bartha a fost stăpânul fileului, cu 5 blocaje reușite. A fost urmat de Alex Dragomir și Alexandru Rață, cu câte 3.

AICI vedeți statistica fiecărui jucător în parte.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns