Calificari Campionat Mondial U21 (m): România a fost învinsă la limită de Germania și a ratat calificarea în faza a doua a preliminariilor

ovidiu darlaczi volei masculin
ovidiu darlaczi volei masculin
Ovidiu Darlaczi in preluare

Naționala de volei juniori a României a avut o nouă revenire spectaculoasă, dar, ca și în primul meci din grupa A a calificărilor pentru Campionatului Mondial de volei Under 21, tot a trebuit să se recunoască învinsă. Din păcate, băieții noștri au ratat calificarea în faza a doua.

România a fost învinsă în această după-amiază, la Frankfurt, de Germania, cu scorul de 3-2, la capătul unui meci în care ”tricolorii” au revenit de la scorul de 0-2. Cum criteriul de departajare îl reprezintă, la egalitate de puncte, numărul victoriilor, România a terminat pe locul al treilea, după Estonia, care a avut același număr de puncte, dar o victorie – cea obținută în fața românilor.
Îm urma acestui rezultat, România a ratat calificarea în faza a doua a preliminariilor Campionatului Mondial.

Naționala de juniori Under 21 a României

Ridicători

3. Filip Constantin

2. Eduard Catrina

Secunzi

10. Adrian Aciobăniței

7. Rareș Bălean

4. Ovidiu Darlaczi

5. Andrei Crișan

Centri

13. Natan Savan

1. Tudor Magdaș

8. Andrei Butnaru

Fals

9. Radu Dediulescu

Libero

12. George Gavriz

6. Cosmin Biziche

Antrenor principal: Bogdan Tănase

Antrenori secunzi: Nicolae Harabagiu și Daniel Săvoiu

Calificări Campionatul Mondial juniori U21: programul meciurilor

Vineri, 6 ianuarie

Germania – Estonia 3-0 (3-0 (25-23, 25-17, 25-16)

Sâmbătă, 7 ianuarie

Estonia – România 3-2 (25-17, 25-20, 15-25, 20-25, 15-13)

Duminică, 8 ianuarie

România – Germania 2-3 (14-25, 20-25, 25-22, 25-18, 7-15)

Clasament

  1. Germania 5 p
  2. Estonia 2 p (1 victorie)
  3. Romania 2 p (0 victorii)

Germania s-a calificat în faza a doua a preliminariilor Campionatului Mondial de volei Under 21. România, ocupanta locului al treilea, a ratat calificarea.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns