Calificări Campionatul European cadeti și cadete: naționalele României vor juca la Ploiești de joi

nationala volei cadeti romania izvorani
nationala volei cadeti romania izvorani
Echipa de cadeti a petrecut Sarbatorile la Izvorani

La Ploiești, de joi se va mânca volei pe pâine. În sala Olimpia se vor disputa calificările Campionatului European de volei pentru cadeți și cadete.

Naționala masculină de cadeți face parte din grupa E, alături de Belgia, Portugalia și Islanda. Primul meci al naționalei noastre, care e antrenată de Sletian Ghițun și Mircea Itt, va avea loc joi, de la ora 17.30, contra Belgiei.

Apoi, tricolorii vor juca sâmbătă, de la ora 20.00, contra Islandei, pentru ca duminică, de la ora 20.00, să încheie campania de calificare, contra Portugaliei.
AICI puteți vedea programul întregii grupe a naționalei de cadeți a României.

La Campionatul European de volei pentru cadeți (under 19) se vor califica automat câștigătoarele grupelor preliminare, plus cele mai bune două formații de pe locurile secunde din cele 8 grupe. Numai că, deoarece una dintre serii are doar 3 echipe, calculul punctelor la barajul ocupantelor locurilor secunde se va face scăzând rezultatul obținut împotriva echipei clasate pe ultimul loc. Turneul final va avea loc în Ungaria și Slovacia.

Naționala de cadete (under 18) a României face parte tot din grupa E. Meciurile vor avea loc tot în sala Olimpia, din Ploiești, iar adversarele echipei noastre vor fi Rusia, Portugalia și Azerbaidjan. Primul meci al echipei antrenate de Istvan Bokor și Adrian Popescu va avea loc joi, de la ora 20.00, contra Rusiei, practic imediat după partida cadeților.

Vineri, de la ora 17.30, România va juca împotriva Portugaliei, iar ultimul meci va avea loc duminică, tot de la ora 17.30, contra Azerbaidjanului.

AICI aveți programul întregii grupe de la Ploiești.

La Campionatul European de volei pentru cadete (under 18) se vor califica automat câștigătoarele grupelor preliminare, plus cele mai bune trei formații de pe locurile secunde din cele 8 grupe. Turneul final va avea loc în Olanda.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns