Calificări Campionatul European U16 (f): Cum s-au descurcat jucătoarele noastre contra Croației. Alexia Căruțașu a făcut 24 de puncte

alexia carutasu volei puncte atac stiri
alexia carutasu volei puncte atac stiri
Alexia Carutasu a reusit 24 de puncte contra Croatiei

Naționala de volei Under 16 a României a avut un start furtunos în preliminariile Campionatului European de volei feminin.

România a învins cu scorul de 3-0 Grecia, la capătul unui meci în care tricolorele nu au avut nici un fel de emoție. Cea mai eficientă jucătoare de pe teren a fost Alexia Căruțașu, care a reușit 24 de puncte (17 din atac, 4 din serviciu și 3 din blocaj). A fost urmată de Florina Murariu, cu 12 puncte (9 din atac și 3 din serviciu) și de Mara Dumitrescu, cu 11 puncte (7 din atac și 4 din serviciu).

Mai jos vedeți toată statistica jucătoarelor noastre. Sâmbătă ele vor juca împotriva Ucrainei, care azi a revenit de la 0-2 și a învins cu 3-2 Grecia.
statistica jucatoare romania under 16 volei feminin
Statistica jucatoarelor noastre in meciul contra Croatiei

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns