Calificări Campionatul European U19 (m): Radu Pop, cel mai eficient român în victoria cu Portugalia

radu pop nationala romania
radu pop nationala romania
Radu Pop (nr.10) a fot cel mai eficient roman contra Portugaliei

România a învins Portugalia cu 3-0 și s-a calificat la turneul final al Campionatului European Under 19 pentru a doua ediție consecutiv.

Ca și în victoria de sâmbătă, cu Islanda, și în cea de duminică, obținută contra Portugaliei, cel mai efieient român a fost Radu Pop, care și-a trecut în cont 14 puncte. El e fost urmat de Ovidiu Darlaczi, cu 12 puncte, de Florian Bartha și Vlad Curuia-Pop, ambii cu câte 9 puncte.
AICI vedeți cum s-a calificat România la turneul final.

Mai jos vedeți întreaga statistică a jucătorilor noștri în meciul contra Portugaliei.

statistica romania portugalia
Statistica jucatorilor romani contra Portugaliei

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns