Calificări Campionatul European Under 18 (f): Alexia Căruțașu, cea mai eficientă contra Azerbaidjanului

alexia carutasu volei atac cadete
alexia carutasu volei atac cadete
Alexia Carutasu in atac contra Azerbaidjanului

Victoria lejeră obținută de naționala de volei cadete a României în fața Azerbaidjanului (scor 3-0) a scos în evidență câteva jucătoare din echipa noastră.

Ca și în primul meci, cel pierdut cu 3-2 în fața Rusiei, cea mai eficientă jucătoare a naționalei noastre a fost Alexia Căruțașu. Jucătoarea care are dublă legitimare, la Spike București și CSM București, mezina lotului nostru și chiar a întregilor preliminarii, a adus 19 puncte echipei României. A fost urmată, în clasamentul eficienței, de Andra Artin (9 puncte) și de Adelina Ungureanu și Antonia Crișan, ambele cu câte 8 puncte.
AICI vedeți cum s-a calificat echipa noastră la turneul final al Campionatului European Under 19.

Mai jos aveți statistica tuturor jucătoarelor din naționala noastră.

statistica romania azerbaidjan volei cadete
Statistca jucatoarelor romance in meciul cu Azerbaidjan

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns