Calificări Campionatul Europen U16 (f): Iată unde pot fi urmările LIVE meciurile naționalei României

nationala under 16 romania volei
nationala under 16 romania volei
Nationala Under 16 a Romaniei

Naționala de volei Under 16 a României dispută în aceste zile meciurile de calificare la turneul final al Campionatului European.

Azi, de la ora 17.30, echipa noastră, antrenată de Marius Macarie și Adrian Mihăilă, va juca împotriva Ucrainei. Va fi un meci care ar putea aduce calificare matematică a echipei noastre la turneul final cu o etapă înaintea încheierii preliminariilor. Eforturile fetelor noastre vor putea fi urmărite în direct, la LINK-UL DE AICI.
Tot acolo puteți revedea victoria de ieri, contra Croației (scor 3-0, detalii AICI), dar veți putea viziona și celelalte meciuri din grupă. Programul complet al grupei îl puteți vedea AICI.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Calificări Campionatul Europen U16 (f): Iată unde pot fi urmările LIVE meciurile naționalei României

Lasă un răspuns