Calificări Campionatul Mondial U21 (m): Adrian Aciobăniței, cel mai eficient român contra Germaniei

adrian aciobanitei volei masculin atac
adrian aciobanitei volei masculin atac
Adrian Aciobanitei este liderul generatiei sale

Ca și în meciul cu Estonia, și în cel cu Germania Adrian Aciobăniței a fost cel mai eficient jucător al naționalei de volei juniori a României.

În cel de-al doilea meci din cadrul grupei A, de calificare în faza a doua a preliminariilor Campionatului Mondial de volei Under 21, cel cu Germania (scor 2-3), Adrian Aciobăniței a fost cel mai eficient jucător al naționalei noastre. El a reușit un total de 17 puncte, fiind urmat de Rareș Bălean (12 puncte) și de Tudor Magdaș (11 puncte).

Vedeți mai jos întreaga statistică a jucătorilor noștri în meciul cu Germania.
statistica romania germania volei juniori
Statistica jucatorilor romani in meciul cu Germania

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns