Calificările pentru Europenele U17, U18, U19 și U20, dar și Golden League și Silver Leagur, amânate

Naționala feminină a României, în așteptarea trofeului Silver League

Pandemia de coronavirus a amânat pe termen nelimitat toate competițiile organizate de Confederația Europeană de Volei (CEV) atât la nivel de echipe naționale, cât și de cluburi.
Cum pentru noi cupele europene au devenit amintire, amânarea celor trei competiții continentale până cel puțin la mijlocul lunii mai, după se arată în comunicatul CEV, ne afectează doar ca spectatori.

Ceea ce ne interesează în mod direct sunt meciurile echipelor naționale, care nu se vor mai disputa în această primăvară. Astfel, au fost amânate calificările pentru Campionatele Europene de cadeți și juniori (masculin și feminin), care ar fi trebuit să aibă loc la finalul lunii aprilie și începutul lunii mai. Este vorba de naționalele Under 17 și Under 19 feminin, respectiv Under 18 și Under 20, masculin).
Golden League și Silver League au fost amânate

Și seniorii și senioarele sunt afectate de pandemia de coronavirus, deoarece Golden League și Silver League au fost amânate. După cum se știe, echipele noastre au promovat anul trecut în Golden League, numai că debutul lor va avea loc ceva mai târziu decât era preconizat.

Toate amânările sunt pe termen nedefinit, adică nimeni nu știe dacă și când se vor mai disputa edițiile din acest an ale acestor competiții. O soluție ar putea fi organizarea lor, dacă o vor permite condițiile, în preajma sau chiar în timpul Jocurilor Olimpice (dacă acestea se vor ține în intervalul preconizat), niciuna dintre echipele din Golden sau Silver League nefiind printre calificate. În plus, ar reprezenta un antrenament cu public pentru calificările Campionatului European 2021, care vor începe după Jocurile Olimpice, adică în a doua jumătate a lunii august.

CITEȘTE ȘI:   Cupa CEV (m): SCM U Craiova și Volei Municipal Zalău joacă în optimi

Practic, prin deciziile luate, CEV s-a aliniat la direcția FIVB, care a amânat VNL-ul până după Jocurile Olimpice în speranța unor vremuri mai bune.

Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:   Cupa Challenge (f): CSM Târgoviște, aproape de calificare în optimi. S-a impus la Sofia, cu Levski

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns