Campioanele mondiale Polonia și Serbia au reluat pregătirea

Serbia a ocupat locul 1 la Campionatul European și a primit un cec de 400.000 de euro

Chiar dacă nu au programat nici un meci oficial în acest an, cele două deținătoare ale titlurilor mondiale, Polonia (masculin), respectiv Serbia (feminin), au reluat pregătirile pe 1 iunie.
Polonezii, campionii mondiali ai ultimelor două ediții masculine, s-au reunit la Spala. Antrenorul Vital Heynen a chemat la pregătire cei mai buni 19 jucători și nimeni nu a lipsit. Iată lotul aflat în cantonament.

Ridicători: Fabian Drzyzga, Marcin Komenda, Grzegorz Łomacz
Centrii: Mateusz Bieniek, Karol Kłos, Jakub Kochanowski, Piotr Nowakowski
Secunzi: Bartosz Bednorz, Tomasz Fornal, Michał Kubiak, Bartosz Kwolek, Wilfredo Leon, Artur Szalpuk, Aleksander Śliwka.
Falși: Dawid Konarski, Bartosz Kurek, Maciej Muzaj
Libero: Damian Wojtaszek, Paweł Zatorski.

Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori.

Serbia s-a reunit cu 16 jucătoare

Campioană mondială la volei feminin, dar și câștigătoarea ultimelor două titluri europene, Serbia s-a reunit sub comanda lui Zoran Terzic cu toate vedetele. Vedeți mai jos cele 16 jucătoare convocate.

Ridicătoare: Maja Ognjenovic, Bojana Acki, Sladjana Mirkovic;
Falși: Tijana Boskovic, Ana Bjelica;
Libero: Teodora Pusic
Centrii: Milena Rasic, Stefana Veljkovic, Mina Popovice, Maja Aleksic
Secunzi: Brankica Mihajlovic, Jelena Blagojevic, Sara Lozo, Bianka Busa, Bojana Milenkovic, Katarina Lazovic.

Trebuie menționat că niciuna dintre cele două echipe nu are programat nici un meci oficial în acest an, din cauza pandemiei de coronavirus. Totuși, aceste cantonamente s-au organizat pentru că, oricâte titluri mondiale ar avea, o echipă are nevoie de automatisme și de unitate, care nu pot fi câștigate decât prin antrenamente și cantonamente.
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns