Campionat European Under 19 (f): Imagini cu jucătoarele naționalei României în timpul victoriei cu Grecia

nationala under 19 romania volei
nationala under 19 romania volei
Echipa Romaniei Under 19 are sanse mari de a se califica la Europene

Așa cum ați aflat, naționala României Under 19 a învins cu scorul de 3-0 Grecia în primul meci al grupei A de calificare la Campionatul European de volei feminin.

Iată în continuare câteva imagini din această confruntare, nu înainte de a vă spune că MVP-ul partidei a fost Adelina Ungureanu, cu 17 puncte (14 din atac).

Vineri, fetele noastre joacă un nou meci, de data aceasta împotriva gazdelor, Serbia, de la ora 18.30, ora României. În primul lor meci, sârboaicele au fost învinse de naționala Belarus cu scorul de de 3-1.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns