Campionat European Under 20 (m): Naţionala României joacă de la ora 21.00 cu Croaţia în al doilea meci din grupa de calificare

romania volei under20 preliminarii europene
romania volei under20 preliminarii europene
Nationala Romaniei Under 20 inaintea meciului cu Rusia

Naţionala masculină de volei Under 20 a României va juca în această seară al doilea meci din cadrul grupei A, de calificare la turneul final al Campionatului European.

Naţionala Under 20 a României va juca, de la ora 21.00, contra Croaţiei, în cel de-al doilea meci din cadrul Grupei A, de calificare la turneul final al Campionatului European de volei. Va fi un meci dificil, pentru că adversarii nu doar că sunt gazdele turneului, dar au şi învins cu 3-0 Israelul în prima partidă. Dar Aciobăniţei şi colegii lui chiar pot să dea lovitura.

În primul meci, ieri, băieţii noştri au fost învinşi cu scorul de 3-1 de Rusia, principala favorită a grupei, dar la capătul unei partide în care nu s-au făcut deloc de râs.
AICI puteţi vedea imagini cu băieţii noştri din timpul meciului inaugural

Sistemul de calificare la turneul final este simplu. Prima clasată se califică direct, a doua clasată merge într-un alt turneu de calificare, în vreme ce echipa situată pe poziţia a treia cu cel mai bun punctaj sau setaveraj va merge şi ea la turneul de calificare.

Hai băieţi! Hai România!

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns