Campionat EuropeanUnder 19 (f): Naţionala României joacă azi, de la ora 18.30, al doilea meci din grupa perliminară A, contra Serbiei

nationala under 19 romania volei
nationala under 19 romania volei
Echipa Romaniei la startul partidei din Serbia

După superba victorie obţinută ieri, în meciul deschidere al grupei A, preliminare, a Campionatului European feminin Under 19, naţionala României intră azi din nou în arenă.

De la ora 18.30, România va înmtâlni formaţia ţării gazdă, Serbia. Un meci foarte important şi foarte greu, având în vedere că fetele antrenate de Ciprian Dârnescu au învins ieri, cu scorul de 3-0, Grecia, iar sârboaicele au fost învinse, surprinzător, cu scorul de 3-1 de Belarus. Aşa că în această după-amiază îşi joacă, practic, ultima şansă la calificare.

AICI vedeţi imagini cu fetele noastre în timpul meciului cu Grecia, de joi.

Pentru că a venit vorba de calificare, să sunem că la turneul final vor merge echipele clasate pe primul loc în cele 7 grupe preliminare. Ocupantele locurilor 2 în fiecare serie vor merge, împreună cu cea mai bună echipă de pe poziţia a treia, la o nouă etapă de calificare. Aşa că orice set, orice punct este foarte important.

Hai fetelor! Hai România!

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns