Campionatele de minivolei, speranțe, cadeți și juniori se anulează în viitoarea ședință a Consiliului Director?

Tudor Constantinescu, romanian setter of junior volleyball team CTF Mihai I in action

După ce Guvernul a decis menținerea interdicției redeschiderii școlilor și liceelor până la începutul noului an școlar, Federația Română de Volei trebuie să ia o decizie unică în istoria ei: să suspende toate campionatele de copii și juniori.
La 10 martie, după reunirea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență în contextul epidemiei de coronavirus, pe site-ul FRV a fost publicat un anunț cu titlul: ”Competițiile de copii și juniori, suspendate până la redeschiderea școlilor”. Prin el se comunica hotărârea FRV de suspendare a tuturor competițiilor de copii și juniori la volei, până la redeschiderea școlilor.

Acum, având în vedere că această posibilă redeschidere va avea loc cel mai devreme în toamnă, adică atunci când ar trebui să înceapă noile campionatele de minivolei, speranțe, cadeți și juniori, este logic că următoarea mișcare a Federației Române de Volei trebuie să fie anularea campionatelor în curs. Aceasta ar trebui făcută chiar în următoarea ședință a Consiliului Director al FRV, pentru a lămuri incertitudinile și a putea lăsa antrenorii și cluburile să-și facă planurile și calculele pentru următorul campionat. Pentru că se anunță vremuri grele și la acest nivel, după dezastrul economic produs de pandemia de coronavirus.
Campionatele de copii și juniori își încheiaseră sezoanele regulate

Toate cele opt întreceri (4 la feminin și 4 la masculin) își terminaseră sezoanele regulate și ajunseseră înaintea meciurilor din grupele semifinale. Numai că, și în cazul în care Ministerul Tineretului și Sporturilor ar accepta să se reia antrenamentele (deși e total improbabil să se întâmple asta în următoarea lună la echipele de copii și juniori), oricum formațiile nu ar avea unde să se pregătească, având în vedere că școlile sunt închise. Iar majoritatea formațiilor foloseau săli de sport din școli sau licee pentru antrenamente.

Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori.

Dacă Federația ar lua această decizie logică, nu ar fi primul for sportiv din România care decide acest lucru. La 29 aprilie, Federația Română de Fotbal a decis încheierea tuturor competițiilor de copii și de juniori cu excepția Cupei Elitelor U19, care ar trebui continuată ca să poată da reprezentanta României în Youth Champions League.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns