Campionatul Balcanic U16 (f): România, învinsă la limită de Turcia

nationala under 16 romania volei
nationala under 16 romania volei
Nationala Under 16 a Romaniei

Naționala feminină Under 16 a României a fost învinsă la limită de Turcia în etapa a doua a Balcaniadei de volei care are loc în Bulgaria.

Fetele noastre au câștigat primul set, apoi au fost conduse cu 2-1 de Turcia și au egalat la 2. Din păcate, în setul decisiv, deși au condus cu 9-4, româncele au fost depășite de Turcia, care s-a impus cu scorul de 3-2. Cele două formații vor fi adversare și în grupa de la Campionatul European care va avea loc peste 10 zile.

Duminică, de la ora 14, România va juca împotriva Macedoniei un meci decisiv pentru calificarea în semifinalele competiției, echipa noastră pornind ca favorită clară.


Balcaniada U16 (f): Programul și rezultatele competiției

Vineri, 7 iulie

Turcia – Macedonia 3-0 (grupa B)

România – Moldova 3-0 (grupa B)

Bulgaria – Muntenegru 3-0 (grupa A)

Sâmbătă, 8 iulie

Macedonia – Moldova 3-0 (grupa B)

România – Turcia 2-3 (grupa B)

Muntenegru – Serbia 2-3 (grupa A)

Duminică, 9 iulie

România – Macedonia (grupa B)

Moldova – Turcia (grupa B)

Bulgaria – Serbia (grupa A)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns