Campionatul Balcanic U16 (f): România va debuta miercuri, contra Turciei

nationala volei under 16 volei Romania feminin

Naționala de speranțe a României este gata de debutul în competițiile internaționale. Primul examen începe miercuri, în localitatea Sombor. Miza este titlul balcanic Under 16 și calificarea la Campionatul European de anul viitor.
Balcaniada feminină destinată echipelor Under 16, formate din jucătoare născute în 2004 și mai mici, debutează miercuri, la Sombor, în Serbia. Cum sunt înscrise doar 6 echipe, nu s-au mai făcut grupe ci se joacă după sistemul fiecare cu fiecare, cu etape zilnice, de miercuri până duminică.

Miza competiției este mare, căci campioana va obține calificarea la turneul final al Campionatului European Under 16, care va avea loc în 2019.

Prima adversară a fetelor noastre, care sunt antrenate de Adrian Radu și de Dorin Vărșăndan, va fi, miercuri, Turcia.Campionatul Balcanic U16 (f): Programul competiției

Etapa 1 – Miercuri, 25 iulie

BULGARIA – MUNTENEGRU

TURCIA – ROMÂNIA  

SERBIA– GRECIA

Etapa a 2-a – Joi, 26 iulie

ROMÂNIA – MUNTENEGRU

TURCIA – GRECIA

SERBIA– BULGARIA

Etapa a 3-a – Vineri 27 iulie

GRECIA – ROMÂNIA

TURCIA – BULGARIA

SERBIA– MUNTENEGRU

Etapa a 4-a – Sâmbătă, 28 iulie

GRECIA – BULGARIA

TURCIA – MUNTENEGRU

SERBIA– ROMÂNIA

Etapa a 5-a – Duminică, 29 iulie

MUNTENEGRU– GRECIA

BULGARIA – ROMÂNIA

SERBIA– TURCIA
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns