Campionatul Balcanic U17 (f): Când va avea loc competiția și care vor fi adversarele României

romania under 17 loc 5 europene

Pentru că vara e dedicată în volei de regulă Balcaniadelor, iată informații despre Campionatul Balcanic feminin de volei rezervat naționalelor Under 17.
Compuse din jucătoare născute în 2002 și mai mici, echipele naționale Under 17 din Balcani se vor lupta pentru titlul regional în luna iulie, în Kosovo. Competiția e programată în perioada 18-22 iulie, în localitatea Gjakova.

CITEȘTE ȘI: Unde și când va avea loc Balcaniada feminină de volei U16 din 2018

Va exista o serie unică, România avându-le pe adversare pe Albania, Bosnia și Herțegovina, Kosovo, Muntenegru și Turcia. Se va juca fiecare cu fiecare.

Sper că România va participa, căci anul trecut din motive care nu au ținut de FRV, ci de MTS, nu s-a participat la Balcaniada disputată în Kosovo.Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns