Campionatul Balcanic U17 (f): România a învins Muntenegru și s-a calificat în semifinale

Nationala României prezentă la Balcaniada Under 17

România nu a avut nici o emoție să se califice în semifinalele Campionatului Balcanic Undre 17 feminin de volei, care are loc în Bosnia & Herțegovina. Joi, fetele noastre au învins Muntenegru.
Victoria cu Muntenegru a fost printre cele mai ușoare obținute de echipa noastră în acest an, în care au jucat și la FOTE și care se va încheia cu Campionatul Mondial. România a învins cu 3-0 (25-11, 25-14, 25-11) și s-a calificat de pe primul loc în semifinale.

Au jucat pentru echipa noastră: Murar, Căruțașu, Murariu, Popa, Alupei, Ionescu, libero – Cojocaru. Au mai intrat: Axinte, Cheluță, Dumitrescu, Bărbulescu.

UPDATE, ora 23.30: Se pare că semifinala de vineri va avea loc contra Bulgariei, echipă pe care România a învins-o acum câteva săptămâni, la FOTE.

În semifinala care va avea loc mâine, România va juca împotriva Bulgariei sau Turciei, și ele echipe calificte la Campionatul Mondial. Încă nu era foarte clar, la ora scrierii acestor rânduri, care este criteriul de împerechere în semifinale, deoarece avem trei câștigătoare de grupe și o formație de pe locul 2, în cazul nostru Serbia. Cum ea a fost cu noi în serie, ar fi ilogic să o avem iar ca adversară, de aceea oponenta din penultimul act va fi aleasă dintre cele două formații de mai sus, după terminarea tuturor meciurilor. Deocamdată, sunt două curente printre oficialii din Bosnia: unii cred că Serbia va juca împotriva câștigătoarei de grupă cu cel mai bun punctaj, care ar fi Turcia, iar noi vom întâlni Bulgaria, alții care spun că semifinalele se decid prin tragere la sorți. Orice e posibil, așa că reveniți pe doarvolei.ro pentru a afla adversara.Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns