Campionatul Balcanic U17 (f): România, victorie senzațională în fața Serbiei, după ce a fost condusă cu 2-0 la seturi!

Naționala României s-a calificat în finala FOTE 2019 la volei

Naționala feminină de volei a României Under 17 a debutat cu o victorie spectaculoasă în fața Serbiei la Campionatul Balcanic.
În primul meci din cadrul Campionatului Balcanic feminin de volei Under 17, România a revenit de la 0-2 pentru a se impune cu scorul de 3-2 (16-25, 21-25, 25-20, 25-16, 15-13) în fața Serbiei!

Echipa noastră a jucat în următoarea formulă: Murar, Căruțașu, Alupei, Ionescu, Murariu, Dumitrescu și libero Cojocaru. Au mai intrat: Popa, Axinte, Cheluță, Alexandru, Bărbulescu.

Partida a fost una dramatică și, din fericire, experiența superioară a fetelor noastre, care sunt vicecampioane FOTE, și-a spus cuvântul, așa că ele sunt ca și calificate în semifinale. Pentru că ultimul meci din grupa a doua, în care va juca, joi, împotriva naționalei din Muntenegru (ora 15.00), ”tricolorele” pornesc în mod evident favorite.

Alexia Căruțașu la tragerea la sorți a meciului cu Serbia, de la Campionatul Balcanic Under 17
Căpitanul naționalei de volei Under 17, Alexia Căruțașu, la tragerea la sorți de la începutul meciului
Iată punctul victoriei echipei României.

La actuala Balcaniadă participă în total 10 echipe, care au fost împărțite în trei grupe. Dacă de seria României ați aflat deja, mai trebuie spus că Grupa 1 este compusă din Bosnia & Herțegovina, Macedonia, Albania și Bulgaria, iar Grupa a treia este formată din Turcia, Kosovo și Grecia.

Se califică în semifinale ocupantele primului loc din fiecare serie și cea mai bine clasată formație de pe locurile 2.

Tot marți s-au mai disputat două partide: Macedonia de Nord – Albania 3-0 și Grecia – Kosovo 3-0. În această seară are loc partida Bulgaria – Bosnia & Herțegovina.

Echipa noastră este calificată la Campionatul Mondial care va avea loc în Egipt (5-14 septembrie), alături de Bulgaria și Turcia.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns