Campionatul Balcanic U17 (m): România a fost învinsă de Serbia. Duminică jucăm cu Moldova

volei romania serbia balcaniada tudor constantinescu
volei romania serbia balcaniada tudor constantinescu
Nationala Romaniei U17 in timpul meciului cu Serbia, de la Balcaniada

Naționala masculină de volei Under 17 a României a fost învinsă și în al doilea meci al grupei A a Campionatului Balcanic care are loc la Stara Zagora. De mâine, soarele va ieși și pe strada noastră.

Echipa noastră a fost învinsă cu scorul de 3-1 de cealaltă favorită a grupei A – după Bulgaria -, adică de Serbia. Iar rezultatul putea fi chiar favorabil băieților noștri, care însă au fost învinși de lipsa de experiență. Știu că după două eșecuri în fața Bulgariei și Serbiei nu am mare credibilitate, dar sunt sigur că dacă acești copii ar avea meciuri amicale așa cum au rivalii lor, într-un an sau doi vor ajunge să învingă atât Bulgaria cât și Serbia. Deocamdată, acesta este nivelul și locul 3 în grupa aceasta este corect, dar în viitor, cu amicalele de rigoare – pentru că se vede că nu au experiență în unele momente cheie ale partidelor decisive – lucrurile se vor schimba în bine pentru noi.

În continuare, duminică, românii vor juca împotriva Moldovei, o echipă inferioară alor noștri. De altfel, după ce am văzut și meciurile din grupa cealaltă, pot afirma că formația noastră este superioară, în afara Turciei (care ar trebui să câștige la pas titlul balcanic) tuturor celorlalte echipe din acea serie, adică Bosnia – Herțegovina, Macedonia și Muntenegru. O să risc să dau și un pronostic și să spun că băieții noștri vor ocupa locul 5 în clasamentul final. Și dacă nu ar fi fost repartizați în aceeași serie cu Bulgaria și Serbia, atunci cu siguranță ar fi intrat în semifinale.

Campionatul Balcanic Under 17 (m): Programul și rezultatele meciurilor

Vineri, 23 iunie

Moldova – Serbia 0-3

Turcia – Macedonia 3-0

Bulgaria România 3-0 (o galerie foto de la această partidă puteți vedea pe pagina de Facebook a Doarvolei)

Bosnia-Herțegovina – Muntenegru 3-0

Sâmbătă, 24 iunie

RomâniaSerbia 1-3 (o galerie foto de la acest meci puteți vedea pe pagina de Facebook Doarvolei.ro)

Macedonia – Muntenegru 1-3

Bulgaria – Moldova 3-0

Turcia – Bosnia-Herțegovina 3-0

Duminică, 25 iunie

11:00 Moldova – România

13:30 Bosnia-Herțegovina – Macedonia

16:00 Serbia – Bulgaria

18:00 Muntenegru – Turcia

Luni, 26 iunie

11:00 Loc 3 Grupa A – Loc 4 Grupa B

13:30 Loc 3 Grupa B – Loc 4 Grupa A

16:00 Loc 1 Grupa B – Loc 2 Grupa A

18:30 Loc 1 Grupa A – Loc 2 Grupa B

Marți, 27 iunie

11:00 Finala pentru locul 7

13:30 Finala pentru locul 5

16:00 Finala mică

18.30 Finala mare

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns