Campionatul Balcanic U17 (m): România și-a aflat adversarele din grupă. Iată unde și când are loc competiția

general volei maini blocaj

La Istanbul a avut loc întrunirea anuală a Comisiei Tehnice a Asociației Balcanice de Volei, în cadrul căreia au fost stabilite datele competițiilor voleibalistice din Balcani din acest an.Cele mai mici naționale masculine, cele formate din jucători născuți după 1 ianuarie 2003, denumite Under 17, vor avea prima Balcaniadă din carieră în Turcia, la Istanbul. Perioada programată pentru competiție este 24-28 iulie.

România a fost repartizată în Grupa A, alături de Bulgaria, Muntenegru și Grecia.

Grupa B e alcătuită din Turcia, Moldova și Serbia.

Dacă se respectă regula de acum doi ani, câștigătoarea Balcaniadei va obține calificarea la turneul final al Campionatului European U17 din 2019, la fel ca toate celelalte învingătoare ale competițiilor zonale.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns