Campionatul Balcanic U17 (m): România va debuta marți, contra Bulgariei. Iată programul competiției din Turcia

Romania, echipa nationala masculina under 17, inaintea Balcaniadei de sperante din Turcia

Cea mai mică națională masculină de volei a României, cea de speranțe, este gata de debutul în competițiile internaționale: Campionatul Balcanic Under 17.
Gazda competiției este Turcia, Balcaniada având loc chiar la Istanbul. Întrecerea este foarte importantă deoarece campioana va obține biletele pentru turneul final al Campionatului European Under 17 din 2019. Celelalte echipe vor participa în faza a doua a calificărilor, care va avea loc în prima parte a anului viitor.

Naționala României a ajuns azi în Turcia și va debuta marți, contra Bulgariei. Din grupa noastră mai fac parte Grecia și Muntenegru. Cealaltă grupă este compusă din Turcia, Serbia și Moldova.

Sistemul e deja clasic, primele două clasate vor juca în cruce în semifinale.Campionatul Balcanic U17 (m): Programul competiției

Grupa A

Marți, 24 iulie

Bulgaria – ROMÂNIA

Grecia – Muntenegru

Miercuri, 25 iulie

Bulgaria – Muntenegru

Grecia – ROMÂNIA

Joi, 26 iulie

ROMÂNIA – Muntenegru

Grecia – Bulgaria

Grupa B

Marți, 24 iulie

Serbia – Moldova

Miercuri, 25 iulie

Turcia – Moldova

Joi, 26 iulie

Serbia – Turcia
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns