Campionatul Balcanic U17 (m): România va debuta vineri contra Bulgariei, țara gazdă. Iată programul competiției

tudor constantinescu volleyball volei romania national team nationala setter
tudor constantinescu volleyball volei romania national team nationala setter
Nationala Under 17 de volei masculin a Romaniei va juca la Stara Zagora

Pentru că a venit vara, a sosit și momentul Campionatelor Balcanice, una dintre competițiile la care, spre cinstea ei, România participă în mod constant. Prima care va intra în cursa balcanică va fi naționala Under 17, de speranțe cum e ea denumită, fiind și cea mai mică de vârstă.

Campionatele Balcanice Under 17 la volei masculin au loc, de vineri și până marți, în localitatea bulgară Stara Zagora. Echipa noastră a fost repartizată în Grupa A, o serie de ”foc”, alături de Bulgaria, Serbia și Moldova. Primele două echipe sunt calificate la turneul final al Campionatului European care va avea loc peste aproximativ două săptămâni în Turcia.

În Grupa B sunt Turcia, Bosnia-Herțegovina, Muntenegru și Macedonia.

Băieții noștri vor debuta vineri, de la ora 16.00, în compania echipei țării gazdă, Bulgaria, în fața căreia au de luat o revanșă după eșecul cu  3-0 din turneul de calificare la Europene, din luna aprilie.

Apoi, sâmbătă, de la ora 11.00, tricolorii vor întâlni Serbia, pentru ca duminică, de la aceeași oră, să joace contra Moldovei. Luni și marți vor avea loc partidele de clasament. Ceea ce este foarte important este că această echipă a României va acumula cinci meciuri în actuala formulă, partide care vor ajuta foarte mult echipa în perspectiva omogenizării și a participării cu succes la preliminariile europene de anul viitor. Iar acest lucru este valabil la toate eșaloanele de vârstă și cred că așa ar trebui văzute toate Balcaniadele, ca o formă de pregătire a viitoarelor bătălii, nu ca niște competiții de viață și de moarte.


Campionatul Balcanic Under 17 (m): Programul meciurilor

Vineri, 23 iunie

11:00 Moldova – Serbia

13:30 Turcia – Macedonia

16:00 Bulgaria – România

18:00 Bosnia-Herțegovina – Muntenegru

Sâmbătă, 24 iunie

11:00 România – Serbia

13:30 Macedonia – Muntenegru

16:00 Bulgaria – Moldova

18.00 Turcia – Bosnia-Herțegovina

Duminică, 25 iunie

11:00 Moldova – România

13:30 Bosnia-Herțegovina – Macedonia

16:00 Serbia – Bulgaria

18:00 Muntenegru – Turcia

Luni, 26 iunie

11:00 Loc 3 Grupa A – Loc 4 Grupa B

13:30 Loc 3 Grupa B – Loc 4 Grupa A

16:00 Loc 1 Grupa B – Loc 2 Grupa A

18:30 Loc 1 Grupa A – Loc 2 Grupa B

Marți, 27 iunie

11:00 Finala pentru locul 7

13:30 Finala pentru locul 5

16:00 Finala mică

18.30 Finala mare

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns