Campionatul Balcanic U19 (f): România a fost învinsă de Turcia în prima etapă

romania junioare balcaniada volei
romania junioare balcaniada volei
Nationala de junioare a Romaniei joaca la Balcaniada (foto: FRV)

Campionatul Balcanic de volei pentru junioare (echipe compuse din jucătoare de până în 19 ani) a debutat cu o înfrângere pentru România.

Naționala țării noastre a fost învinsă cu scorul de 3-1 de Turcia în primul meci al grupei B. În cealaltă partidă, Serbia a întrecut cu 3-0 Albania.

Miercuri, în etapa a doua, formația noastră va juca împotriva Serbiei, victoria fiind obligatorie pentru a putea spera la calificarea în semifinale.

În Grupa A sunt doar trei echipe, Moldova renunțând la participare.

Campionatul Balcanic este găzduit de Bosnia Herțegovina.


Campionatul Balcanic U19 (f): Programul și rezultatele

Marți, 27 iunie

Turcia – România 3-1

Albania – Serbia 0-3

Bosnia Herțegovina – Muntenegru 1-3

Miercuri, 28 iunie

Kosovo – Muntenegru

Turcia – Albania

România – Serbia


 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns