Campionatul Balcanic U19 (f): România a fost învinsă și de Serbia și va juca pentru locul 5

romania nationala echipa volei under 19
romania nationala echipa volei under 19
Nationala de junioare a Romaniei la Balcaniada de la Sarajevo

Naționala de junioare (U19) a României a fost învinsă de Serbia în etapa a doua a Balcaniadei de volei.

Serbia s-a impus cu scorul de 3-0, în urma acestui rezultat echipa noastră urmând să termine pe locul 3 în clasamentul grupei a doua, căci ultimul meci din serie, cel contra Albaniei, programat joi, nu ar trebui să constituie o problemă pentru fetele noastre.

Cum în Grupa 1 sunt doar trei echipe, aceasta înseamnă că formația noastră – în cazul unei victorii logice cu Albania – va juca direct în finala pentru locul 5, care e programată sâmbătă, 1 iulie. Adversara tricolorelor se va decide după meciul dintre ultima clasată din grupa noastră, adică cel mai probabil Albania, și ultima clasată din grupa 1, adică selecționata statului Kosovo.


Campionatul Balcanic U19 (f): Programul și rezultatele

Marți, 27 iunie

Turcia – România 3-1

Albania – Serbia 0-3

Bosnia Herțegovina – Muntenegru 1-3

Miercuri, 28 iunie

Kosovo – Muntenegru 2-3

Turcia – Albania 3-0

RomâniaSerbia 0-3

Joi, 29 iunie

Bosnia Herțegovina – Kosovo

România – Albania

Turcia – Serbia

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns