Campionatul Balcanic U20 (m): România va juca sâmbătă în semifinale contra Turciei

romania under 20 volei

Naționala masculină de volei Under 20 a României va juca sâmbătă în semifinalele Campionatului Balcanic.
Adversara echipei României Under 20 va fi Turcia, ocupanta locului secund din Grupa A. Meciul va fi ultimul din programul zilei de sâmbătă.

Vineri, Turcia a fost învinsă cu scorul de 3-2 de Serbia, formație care a revenit de la 0-2 la seturi și s-a impus cu 16-14 în decisiv.

În cealaltă semifinală a Balcaniadei Under 20 va avea loc, tot sâmbătă, meciul Serbia – Albania. Aceasta din urmă a produs surpriza, cel puțin conform calculelor hârtiei, învingând în această seară, cu scorul de 3-2, echipa țării gazdă, Bosnia & Herțegovina.

În ceea ce privește formația noastră, aceasta a învins cu scorul de 3-0 Kosovo și a încheiat, așa cum era normal după ce s-a afișat tragerea la sorți, pe primul loc în grupă.


Campionatul Balcanic U20 (m): Rezultatele  competiției

Semifinale

Serbia – Albania

Turcia – România

Meciuri 5-8

Muntenegru – Kosovo

Macedonia – Bosnia & Herțegovina

Grupa A

Miercuri

Serbia – Macedonia 3-0

Turcia – Muntenegru 3-1

Joi

Serbia – Muntenegru 3-0

Turcia – Macedonia 3-0

Vineri

Serbia – Turcia 3-2

Macedonia – Muntenegru 0-3

Grupa B

Miercuri

Bosnia & Herțegovina – România (25-23, 25-17, 18-25, 20-25, 9-15)

Albania – Kosovo 3-0

Joi

România – Albania 3-1

Bosnia & Herțegovina – Kosovo 3-0

Vineri

Bosnia & Herțegovina – Albania 2-3

România – Kosovo 3-0

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns