Campionatul European 2019 (m): Gianni Crețu debutează contra campioanei mondiale, Polonia

Gianni Crețu, alături de ceilalți antrenori din Grupa D a Campionatului European

La acest Campionat European masculin de volei mai avem un român calificat: Gianni Crețu.
Aflat la a treia prezență consecutivă la Europene la cârma naționalei masculine a Estoniei, antrenorul român Gianni Crețu (51 de ani) va debuta vineri contra celui mai dificil adversar posibil: Polonia, campioana mondială a ultimelor două ediții. Meciul va avea loc la ora 18.00.

Estonia a fost repartizată în Grupa D, care se dispută la Rotterdam. Din aceeași serie mai fac parte Olanda, Ucraina, Cehia si Muntenegru.

Pentru Gianni Crețu va fi un meci special, având în vedere că el este un foarte bun cunoscător al campionatului din această țară, în care a condus mai multe echipe de-a lungul timpului, ultima dată chiar în sezonul trecut, pe Asecco Resovia, cu care a ajuns în semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor.View this post on Instagram

La acest Campionat European masculin de volei mai avem un roman calificat. E vorba de antrenorul Gianni Cretu, care se află la a treia calificare consecutivă cu nationala Estoniei la turneul final al Europenelor. Estonienii vor debuta vineri, contra campioanei mondiale, Polonia. Din Grupa D, care e organizata la Rotterdam, mai fac parte Olanda, Ucraina, Cehia si Muntenegru. #estonia #cev #giannicretu #cretu #estoniavolleyball #eesti #ceveuropeanchampionship #ceveurovolley2019 #volleyballmatch #volleyball #volei #volleyballplayers #voleimasculino #volleyballers #volleyballplayer #volleyballmens #voleibolistas #volleyballlove #volleyballproblems #volleyball_player #voleibolmasculino #voleibolista #volleyballtime #voleibol #vôlei #volleyballlife #volleyballgame #melhordovolei #doarvolei

A post shared by Doarvolei (@doarvolei) on

Componența grupelor la Campionatul European 2019 (m)

Grupa A (Montpellier): Franța, Italia, Bulgaria, Portugalia, Grecia, România

Grupa B (Bruxelles): Belgia, Serbia, Germania, Austria, Slovacia, Spania

Grupa C (Ljubljana): Slovenia, Rusia, Belarus, Finlanda, Turcia, Macedonia de Nord

Grupa D (Rotterdam): Olanda, Polonia, Estonia, Cehia, Muntenegru, Ucraina

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns