Campionatul European 2019 – U16 (f): România și-a aflat adversarele din grupa de calificare. Unde vor avea loc meciurile

Romania Under 16 echipa nationala volei feminin

Cea mai mică națională feminină de volei a României, cea Under 16, și-a aflat adversarele din grupa de calificare la Campionatul European din 2019. Meciurile vor avea loc la Ploiești, în luna aprilie.
Naționala feminină Under 16 a României (formată din jucătoare născute în 2004 și mai mici) antrenată de Adrian Radu și Dorin Vărșăndan a fost repartizată în grupa C, alături de naționalele Cehiei, Slovaciei și Letoniei. Meciurile vor avea loc în perioada 25-28 aprilie, la turneul final calificându-se câștigătoarea grupei.

Meciurile vor fi organizate, conform CEV, la Ploiești.Campionatul european 2019 – U16 (f):  Componența grupelor de calificare

Grupa A: Serbia, Grecia, Ungaria, Cipru

Grupa B: Polonia, Suedia, Spania, Germania

Grupa C: România, Cehia, Slovacia, Letonia

Grupa D: Ucraina, Franța, Estonia, Austria

Grupa E: Bulgaria, Danemarca, Olanda, Belarus.

Meciurile se vor disputa în perioada 25-28 aprilie. Primele țări din fiecare serie organizează grupa de calificare. La turneul final al Europenelor se califică ocupantele primului loc din fiecare grupă.

Turneul final al Campionatului European 2019 – U16 la volei feminin va avea loc în Italia și Croația, în perioada 13-21 iulie 2019.

Pe lângă țările gazdă s-au mai calificat la competiție câștigătoarele celor cinci competiții zonale. În cazul nostru a fost Balcaniada. Acestea sunt Turcia (BVA), Rusia (EEVZA), Slovenia (MEVZA), Finlanda (NEVZA) și Belgia (WEVZA). Inițialele din paranteză sunt denumirile ”tehnice” ale confederațiilor zonale din Europa. BVA, de exemplu, este Balkan Volleyball Association.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns