Campionatul European de volei feminin: Cele mai frumoase puncte ale sferturilor de finală – VIDEO

olanda campionat european volei feminin
olanda campionat european volei feminin
Olanda a fost de neoprit in atac in sferturi

Faza sferturilor de finală ale Campionatelor Europene de volei feminin s-a încheiat ieri, dar niciodată nu e prea târziu pentru un grupaj format din cele mai frumoase puncte disputate în cele patru partide.

Fără prea multe comentarii, căci despre meciurile din sferturile de finală aţi putut citi AICI, vă invit să urmăriţi grupajul realizat de către cei de la CEV cu cele mai frumoase puncte jucate în aceasta fază a competiţiei.

Nu înainte de a vă spune că s-au stabilit şi orele semifinalelor (ambele meciuri vor avea loc sâmbătă, la Rotterdam).

  • Ora 16.30: Olanda – Turcia (meciul va fi transmis înregistrat pe Dolce Sport 2 de la ora 23.00)
  • Ora 19.30: Rusia – Serbia


 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns