Campionatul European de volei feminin: Imagini cu fetele noastre din timpul meciului pierdut cu Cehia în grupa D

romania echipa volei feminin europene
romania echipa volei feminin europene
Nationala Romaniei inaintea primului meci de la turneul final al Campionatului European de volei feminin

Naționala României a fost învinsă azi de Cehia în primul meci de la Campionatul European de volei feminin. AICI ați putut citi amănunte despre această partidă care a contat pentru Grupa D a competiției, iar mai joss puteți vedea câteva imagini cu fetele noastre în acțiune.

România a avut un debut rău la Campionatul European de volei feminin. Tricolorele au fost învinse cu scorul de 3-0 (13, 18, 15) de Cehia în meciul care ar fi trebuit să fie cel mai echilibrat din grupă. Aceasta deoarece pentru fetele antrenate de argentinianul Guillermo Gallardo urmează două partide de foc, cu vicecampioana europeană Germania (duminică, ora 16.00, în direct pe DolceSport 1) și cu ocupanta locului 2 în Cupa Mondială feminină, Serbia (luni, ora 21.00, în direct pe Dolce Sport 2).

Iată în continuare câteva imagini cu jucătoarele noastre în acest meci în care, așa cum ați aflat deja, Adina Salaoru a fost cea mai bună componentă a lotului României.

adina salaoru romania volei feminin
Adina Salaoru a avut cel mai bun procentaj la preluare dintre toate jucatoarele echipei RomanieiIoana Nemtanu volei romania Europene
Ioana Nemtanu la preluare in timpul meciului cu Cehia
sabina moisa volei romania europene
Sabina Moisa in aparare
mihaela albu romania eurpene volei
Liberoul Mihaela Albu in actiune
Guillermo Gallardo antrenor volei romania
Selectionerul Romaniei, argentinianul Guillermo Gallardo
fani romani volei europene romania
Fani romani in tribune la Eindhoven
nneka romania volei europene campionat
Nneka si ceochipierele ei la finalul partidei
romania volei campionat european echipa
Incurajarile dinaintea partidei

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns