Campionatul European de volei feminin: Naţionala României joacă diseară ultimul meci, contra liderului, Serbia

romania echipa volei feminin europene
romania echipa volei feminin europene
Nationala Romaniei inaintea primului meci de la turneul final al Campionatului European de volei feminin

Naţionala feminină de volei a României a ajuns în faţa ultimei partide de la acest Campionat European.

Adversara fetelor noastre va fi naţionala Serbiei, una dintre cele mai puternice prezente la actuala competiţie continentală. Meciul contra formaţiei care a terminat pe locul secund în Cupa Mondială şi care e antrenată de Zoran Terzic, un antrenor binecunoscut iubitorilor voleiului de la noi din ţară, va avea loc în această seară, de la ora 21.00. El va fi televizat în direct pe Dolce Sport 2.

Lidere în Grupa D, fără set pierdut în cele două meciuri disputate până acum – cu Germania şi Cehia – sârboaicele pornesc, evident, ca favorite. Ceea ce nu înseamnă că fetele noastre trebuie să intre învinse pe teren, pentru că prima condiţie pentru a avea o şansă cât de mică în orice partidă e să crezi în tine.După cum se ştie, România a jucat până acum două meciuri, ambele pierdute: 0-3 cu Cehia şi 1-3 cu Germania.

Tot azi, dar de la ora 18.00, se va disputa şi celălalt meci din Grupa D, Germania – Cehia.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns