Campionatul European de volei feminin: România a efectuat primul antrenament la Eindhoven – FOTO

romania nationala volei campionat european
romania nationala volei campionat european
Primul antrenament al nationalei feminine de volei a Romaniei la Eindhoven

 

Naționala României a ajuns ieri în Olanda, acolo unde, de sâmbătă, va participa la meciurile din cadrul Campionatului European de volei feminin.

Naționala de volei feminin a României a sosit ieri în orașul olandez Eindhoven, locul unde fetele noastre vor disputa partidele din Grupa D a Campionatului European 2015.

Azi la prânz, fetele noastre au efectuat primul antrenament în sala în care vor juca sâmbătă, de la ora 16.00 (în direct la DolceSport 1), contra Cehiei. Următoarele adversare vor fi Germania (duminică, ora 16.00) și Serbia (luni, ora 21.00). Și aceste două partide vor fi în direct la DolceSport. Primele trei echipe merg mai departe, ultima clasată plecând acasă.


AICI vedeți componența lotului echipei noastre.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns