Campionatul European de volei feminin: România a fost învinsă de Cehia în meciul de debut

volei nationala romania campionat european
volei nationala romania campionat european
Echipa nationala de volei feminin a Romaniei inaintea primului meci de la Campionatul European, contra Cehiei

Naționala de volei feminin a României a început cu stângul cea de-a 29-a ediție a Campionatului European. Tricolorele au fost învinse cu scorul de 3-0 de Cehia.

Primul meci disputat de România la Europene feminine de volei s-a încheiat cu un eșec. Din păcate, Cehia a profitat la maximum de inexactitățile apărute în formația noastră și s-a impus fără să forțeze prea mult, cu scorul de 3-0 (13, 18, 15). Cel mai bun exemplu că cehoaicele nu au avut emoții este dat de faptul că selecționerul italian al lor a cerut o singură dată time-out, în setul al treilea, când echipa lui conducea cu 13-8. De asemenea, singura dată când România a condus a fost la începutul setului al treilea, când ”tricolorele” au avut 1-0. În rest, de câteva ori a fost egal, iar în restul timpului cehoaicele au condus și s-au distanțat încet-încet până la punctul 25 în fiecare set.

AICI vedeți ce au făcut fetele noastre în ziua partidei.Următorul meci al naționalei României va fi cel de mâine, contra naționalei Germaniei, actuala vicecampioană. Partida va avea loc duminică, de la ora 16.00, și va fi în direct pe Dolce Sport 1. Luni, fetele noastre vor disputa ultimul meci din Grupa D, contra Serbiei – ora 21.00, în direct pe Dolce Sport 2.

romania cehia campionat european volei
Faza din meciul Romania – Cehia de la Europenele feminine, cu fetele noastre la blocaj

[wpdevart_like_box profile_id=”doarvolei” connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns