Campionatul European (f): S-au stabilit grupele turneului final. Din păcate, fără România…

grupe campionat european azerbaidjan georgia
grupe campionat european azerbaidjan georgia
Grupele Campionatului European din Azerbaidjan si Georgia

În capitala Azerbaidjanului, Baku, a avut loc azi tragerea la sorți a grupelor turneului final al Campionatului European de volei feminin. Din păcate, fără România, care a fost eliminată incredibil de Ungaria.

Cele 16 echipe calificate la turneul final care va avea loc în Azerbaidjan și Georgia, în perioada 22 septembrie  – 1 octombrie 2017, au fost împărțite în patru grupe. Dacă se califica, așa cum era de așteptat, echipa României ar fi făcut parte din Grupa A, alături de Azerbaidjan, Germania și Polonia. Dar cum acest lucru nu s-a întâmplat, tricolorele vor urmări cum se descurcă Ungaria în acea serie.

Iată componența celor patru grupe.

Grupa A (Baku): Azerbaidjan, Germania, Polonia, Ungaria.

Grupa B (Tbilisi): Georgia, Italia, Croația, Belarus.

Grupa C (Baku): Rusia, Turcia, Bulgaria, Ucraina.

Grupa D (Ganja): Serbia, Olanda, Belgia, Cehia.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns