Campionatul European U19 (m): Cum s-au descurcat jucătorii români contra Slovaciei. Azi, de la ora 16.00 joacă împotriva Franței

romania nationala under 19 volei
romania nationala under 19 volei
Bucuria jucatorilor si antrenorilor romani dupa victoria cu Slovacia

Naționala Under 19 a României a obținut duminică prima victorie la turneul final al Campionatelor Europene de volei, iar azi va juca al treilea meci din grupa a II-a a competiției, contra Franței.

Până la ora meciului cu Franța, care va începe la ora 16.00 și va putea fi vizionat pe Laola1.tv, să aruncăm o scurtă privire pe datele jucătorilor noștri din victoria de ieri, contra Slovaciei.
Cel mai eficient jucător român a fost centrul Florian Bela Bartha, cu 20 de puncte (14 atacuri și 6 blocaje). A fost urmat de Ovidiu Darlaczi, cu 16 puncte (12 din atac, 3 din serviciu și unul din blocaj) și de Alexandru Rață, cu 10 puncte (8 din atac și câte unul din serviciu și blocaj).

Statistica tuturor jucătorilor noștri o puteți vedea mai jos.

Statistica jucatorilor romani in meciul cu Slovacia
Statistica jucatorilor romani in meciul cu Slovacia

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns