Campionatul European (m): S-a stabilit prima semifinală, după o surpriză imensă în sferturi. Marți, Franța – Italia va fi televizat

Fanii sloveni au trait lamaximum calificarea echipei lor in semifinalele Campionatului European

A fost stabilită prima semifinală a Campionatului European masculin de volei. Aceasta va fi Polonia – Slovenia.Polonezii și-au făcut treaba așa cum doar o dublă campioană mondială o poată face. Leon și ai lui au învins cu scorul de 3-0 (25-19, 25-21, 25-18) Germania și s-au calificat în semifinale. Cel mai bun jucător de pe teren a fost – cine altul? – Leon, cu 18 puncte.

Adversara din finală a polonezilor va fi surprinzătoarea echipă a Sloveniei. Aceasta și-a revenit după înfrângerea din grupe suferită cu 3-0 în fața ex-sovieticilor, a profitat la maximum de avantajul terenului propriu și a învins campioana europeană, Rusia, cu scorul de 3-1 (25-23, 25-22, 21-25, 25-21) , calificându-se pentru a doua oară în ultimele trei ediții în semifinalele competiției! A fost un meci în care rușii s-au bătut singuri, lucru relevat și de statistica partidei, care a scos în evidență faptul că slovenii au câștigat 38 de puncte pe greșelile adversarilor, în timp ce rușii au obținut doar 27 de puncte pe erorile gazdelor.

Semifinala dintre Slovenia și Polonia va avea loc joi, 26 septembrie, tot la Ljubljana, așa că atmosfera va fi una fabuloasă.

Celelalte două sferturi de finală vor avea loc marți, una dintre ele urmând să fie televizată în direct pe Telekom Sport 4. Este vorba de meciul Franța – Italia, care va începe la ora 22.00. Celălalt meci din sferturi, Serbia – Ucraina, va începe la ora 21.30 și nu va fi televizat în România. Învingătoarele din aceste două partide vor juca în semifinală vineri, la Paris.


Campionatul European 2019 (m): Programul sferturilor de finală

Luni, 23 septembrie

CITEȘTE ȘI:   Serbia este noua campioană europeană la volei masculin. Uros Kovacevic a fost desemnat MVP-ul Campionatului European

Polonia – Germania 3-0

Rusia – Slovenia 1-3

Marți, 24 septembrie

21.30 Serbia – Ucraina

22.00 Franța – Italia


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:   Campionatul European (f): România a fost învinsă de Turcia. Încă mai poate ajunge în turneul pentru locurile 5-8

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns