Campionatul European U 18 (f): Iată cele 11 echipe calificate, alături de România, la turneul final

bucurie nationala romania cadete volei
bucurie nationala romania cadete volei
Bucuria nationalei Romaniei dupa calificarea la turneul final al Campionatului European (foto: FRV)

Calificată în premieră la turneul final al Campionatului European de volei pentru cadete Under 18, naționala României a aflat aseară cine vor fi celelalte 11 reprezsentantive care vor participa la competiția programată în perioada 1-9 aprilie, în Olanda.

Așa cum ați aflat deja, România s-a calificat la turneul final de pe locul secund în grupă. În aceeași situație au mai fost alte două formații, Italia și Slovenia.


De pe locul 1 în grupele lor vor merge la Campionatul European 8 echipe: Grecia, Serbia, Belarus, Turcia, Polonia, Rusia, Germania și Bulgaria.

În fine, a 12-a participantă la competiția ce va fi găzduită de Arnhem, va fi, așa cum e normal, țara gazdă, Olanda.

Sistemul de desfășurare e simplu, se vor face două grupe de câte 6 echipe, se va juca ”în cruce” pentru locurile 1-4 și 5-8. Pentru locurile 9-12 nu se vor mai disputa meciuri de clasament.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns