Campionatul European U 19 (m): România va debuta contra Finlandei. Iată programul complet al românilor la turneul final

campionat european under 19 romania nationala
campionat european under 19 romania nationala
Nationala de cadeti a Romaniei dupa o calificare istorica la turneul final al Campionatului European U19

România și-a aflat ieri adversarele din grupa B a turneului final al Campionatului European de volei masculin Under 19. Azi, tricolorii au aflat și ordinea meciurilor.

Conform programului stabilit de CEV, primul adversar al românilor va fi, pe 22 aprilie, Finlanda. Va urma țara gazdă, Slovacia (23 aprilie), Franța (24 aprilie), Turcia (26 aprilie) și Cehia (27 aprilie).

Așa cum ați aflat deja, echipa antrenată de Stelian Ghițun și Mircea Itt va face parte din grupa B, care își va disputa meciurile în orașul slovac Puchov.
AICI puteți vedea sistemul de disputare al turneului final, condițiile de calificare la Campionatului Mondial, dar și componența celeilalte grupe, care va fi găzduită de orașul maghiar Gyor.

Programul naționalei României la Campionatul European Under 19

22 aprilie (ora 21.00): România – Finlanda

23 aprilie (ora 18.30): România – Slovacia

24 aprilie (ora 16.00): România – Franța

26 aprilie (ora 21.00): România – Turcia

27 aprilie (ora 18.30): România – Cehia.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns