Campionatul European U16 (f): Naționala României, victorie mare cu Olanda. Tricolorele au mari șanse de calificare în turneul 5-8

Bucuria jucătoarelor românce după victoria cu Olanda, de la Europenele Under 16

Naționala feminină Under 16 a României a obținut prima victorie la această ediție a Campionatului European de volei. Cu succesul în fața Olandei, ele au și șanse de a ajunge în turneul 5-8.
În penultimul meci al Grupei a II-a a Campionatului European, de la Trieste, naționala feminină Under 16 a României a învins cu scorul de 3-2 (20-25, 25-12, 11-25, 25-22, 15-12) formația Olandei. În urma acestui succes, fetele antrenate de Adrian Radu au mari șanse de a termina grupa pe locul 4 și a se califica în turneul pentru locurile 5-8. Condiția este ca ele să învingă joi, în ultimul meci, formația Belgiei, care e ultima clasată, și Olanda să piardă cu Serbia. Nu contează scorurile, pentru că primul criteriu îl reprezintă numărul de victorii, nu punctele.

În victoria contra Olandei, cele mai multe punte pentru echipa noastră le-a făcut Paula Partnoi (12 puncte). Ea a fost secondată de Teodora Iancu (11 puncte). Vedeți mai jos statistica formației noastre în această partidă.

Statistica jucătoarelor din Romania în meciul cu Olanda, de la Europenele Under 16
Statistica jucătoarelor din Romania în meciul cu Olanda, de la Europenele Under 16Campionatul European U16 (f): Programul și rezultatele Grupei a II-a (Trieste)

Sâmbătă, 13 iulie

Turcia – Serbia 3-0

Olanda – Belgia 3-1

ROMÂNIA – Italia 0-3

Duminică, 14 iulie

Serbia – Belgia 3-0

Turcia – ROMÂNIA 3-0

Italia – Olanda 3-1

Luni, 15 iulie

ROMÂNIA – Serbia 0-3

Olanda – Turcia 1-3

Belgia – Italia 0-3

Miercuri, 17 iulie

ROMÂNIA – Olanda 3-2

Ora 18.00 Turcia – Belgia

Ora 20.30 Serbia – Italia

Joi, 18 iulie

Ora 12.00 Belgia – ROMÂNIA

Ora 18.00 Olanda – Serbia

Ora 20.30 Italia – TurciaCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns