Campionatul European U17 (f): Naționala României debutează joi. Iată lotul echipei noastre

Naționala Under 17 a României în 2020

Naționala feminină Under 17 a României, unica reprezentantă a voleiului românesc juvenil calificată la un turneu final de Campionat European în acest an total atipic, debutează joi în competiția găzduită de Muntenegru.
Repartizată în grupa a II-a a Europenelor, alături de Belarus, Serbia, Polonia, Rusia și Germania, echipa noastră a rămas cu doar patru adversare, după ce nemțoicele s-au retras din cauza temerilor legate de coronavirus.

Prima oponentă va fi, joi, 1 octombrie, Belarus, formație pe care ”tricolorele” o vor întâlni cu începere de la ora 18.00. În continuare, fetele noastre vor juca împotriva Serbiei (3 octombrie), Poloniei (5 octombrie) și Rusiei (6 octombrie). Cu excepția ultimului meci, programat la ora 21.00, celelalte trei vor începe la ora 18.30. Primele două clasate se califică în semifinale, iar ocupantele locurilor 3 și 4 vor juca în turneul pentru pozițiile 5-8.

Numit la cârma echipei naționale în luna august, în locul lui Adrian Radu, antrenorul Marius Macarie a condus de-a lungul întregii luni septembrie un stagiu de pregătire la Toplița, la care au fost prezente 19 jucătoare. Alături de Macarie s-au mai aflat lângă echipă antrenorul secund Adrian Popescu și kinetoterapeutul Sebastian Rad.

Lotul lărgit aflat în pregătire la Toplița

 1. Axinte Iarina – Coordonator – CSU Medicina Tg. Mures
 2. Nemes Maria – Coordonator – CTF Mihai I
 3. Lazea Teodora – Coordonator – CTF Mihai I
 4. Cheluta Stefania – Universal – CS Volei Alba Blaj
 5. Inimosu – Botca Yasmina – Universal – L.P.S. Piatra Neamt
 6. Galfalvi Timea – Universal – CSU Medicina Tg. Mures
 7. Partnoi Paula – Secund – CS Dinamo Bucuresti
 8. Iancu Teodora – Secund – CTF Mihai I
 9. Iliescu Beatrice – Secund – C.N.N.T Craiova
 10. Dobre Anastasia – Secund – CS Dinamo Bucuresti
 11. Flore Iulia – Secund – L.P.S Cluj-Napoca
 12. Cristea Tara – Principal – CS Dinamo Bucuresti
 13. Badiu – Savu Andra – Principal – CSM Lugoj
 14. Bratu Mara – Principal – Rapid Bucuresti
 15. Moldovan Noemi – Principal – CSU Medicina Tg. Mures
 16. Virlan Dalia – Principal – Bravol Brasov
 17. Ion Alexandra – Libero – CS Dinamo Bucuresti
 18. Tintaru Irina – Libero – CSM Bucuresti
 19. Vizitiu Eva – Libero – C.N.N.T Craiova

La Europene au mers doar 12 dintre cele 19 fete, componența lotului care se află în aceste zile la Podgorica putând fi văzută mai jos (datele corespund informațiilor de pe cev.eu).

Lotul României la Campionatul European U17 (f)

1 Vizitiu Eva

2 Cheluță Denisa-Stefania

3 Bratu Mara Teodora

5 Cristea Tara-Anamaria

7 Nemeș Maria-Daniela

9 Axinte Iarina-Luana

10 Partnoi Lidia-Paula

11 Badiu-Savu Andra-Dariana

15 Iancu Teodora-Elena

16 Iliescu Beatrice

18 Ion Alexandra-Gabriela

19 Galfalvi Timea Alida

Notă: numerele corespund celor de pe tricouri

Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns