Campionatul European U17 (f): România şi-a aflat adversara din meciul pentru locul 5. Fetele noastre aşteaptă de anul trecut revanşa

romania volei bucurie under 17

A fost stabilită adversara echipei României din meciul pentru locul 5 din cadrul Campionatului European feminin de volei Under 17, din Bulgaria. Aceasta este Belarus.
În cea de-a doua semifinală a turneului 5-8, Belarus a învins cu scorul de 3-1 (17-25, 25-23, 26-24, 25-19) formaţia Germaniei. Astfel, ex-sovieticele vor juca împotriva României în meciul pentru locul 5, dar şi ele, ca şi echipa noastră, sunt calificate la Campionatul Mondial de anul viitor.

CITEŞTE ŞI: Ele sunt fetele care au reuşit să califice România la Campionatul Mondial

Chiar dacă pare un meci de vacanţă, lipsit de miză în afară de ocuparea locului 5, pentru fetele noastre întâlnirea este una aşteptată de un an. Pentru că anul trecut, la Europenele Under 16, ele au fost învinse de Belarus în grupă şi au ratat „la mustaţă” calificarea în semifinalele competiţiei, tocmai în dauna adversarelor de sâmbătă. Tocmai de aceea ele şi-au dorit mult un nou meci cu Belarusul, iar dorinţa li s-a îndeplinit.

Partida dintre România şi Belarus va avea loc sâmbătă, de la ora 12.30.Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns