Campionatul European U17 (f): România şi-a aflat adversarele din grupă

nationala romania under 17 volei

Naţionala feminină de volei Under 17 a României şi-a aflat adversarele din grupa de la turneul final al Campionatului European din Bulgaria.
Conform tragerii la sorţi care a avut loc marţi dimineaţă, la Sofia, naţionala României a fost repartizată în Grupa B, alături de formaţiile Turciei, Ucrainei, Italiei, Olandei şi Germaniei. Dintre acestea, Italia pare favorita grupei, în rest lupta pentru locul doi urmând să se ducă între România, Turcia şi Olanda.

Grupa A este una cu adevărat de foc, fiind compusă din: Bulgaria, Rusia, Belarus, Serbia, Slovenia şi Ungaria.

Primele două clasate din cele două grupe se vor califica în semifinale, ocupantele locurilor 3-4 urmând să joace pentru locurile 5-8. Echipele clasate pe primele 7 locuri se vor califica la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), care va avea loc anul viitor, în Azerbaidjan.

Turneul final va avea loc la Sofia, în perioada 13-21 aprilie.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns