Campionatul European U17 (f): S-a stabilit finala. Programul complet al ultimei zile, cu România în luptă pentru locul 5

italia volei europene under 17

Campionatul European Under 17 la volei feminin a adus o mare bucurie pentru naționala României. Nu am ajuns la medalii, dar fetele noastre vor juca, anul viitor, la Campionatul Mondial Under 18, o premieră în ultimii 26 de ani pentru voleiul feminin românesc de această vârstă.
Vineri s-au disputat toate semifinalele, atât din turneul 5-8 (AICI vedeți rezultatele) , cât și din cel important, care stabilește podiumul, adică turneul 1-4. Rezultatele au fost cele așteptate, Italia și Rusia calificându-se fără prea mari emoții în finală.

În semifinale, Rusia a dispus cu scorul de 3-0 (25-18, 25-18, 25-14) în fața Turciei, în vreme ce Italia a provocat o mare supărare gazdelor, învingând Bulgaria cu 3-1 (25-21, 22-25, 25-10, 28-26).

Astfel, mâine, vom avea alte patru meciuri, finale mai mult sau mai puțin importante. Iată programul ultimei zile a acestui Campionat European Under 17 la volei feminin.

Finala

Ora 18.00 Rusia – Italia

Finala mică

Ora 15.30 Turcia – Bulgaria

Finala pentru locul 5

Ora 12.30 România – Belarus

Finala pentru locul 7

Ora 10.00 Slovenia – Germania

Primele 6 clasate vor juca anul viitor la Campionatul Mondial Under 18.

Primele 7 clasate vor juca anul viitor la Jocurile Olimpice ale Tineretului European.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns